60′ – 1 βράδυ μαρινάρισμαΧρόνος Εκτέλεσης |
6Μερίδες |
1Βαθμός Δυσκολίας |
— Υλικά —
|
|
|
|
|
|
|
|
— Εκτέλεση —
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και τα τοποθετούμε σε μια λεκάνη.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το σκόρδο (λιωμένο), αλάτι και πιπέρι.
- Τα αφήνουμε για ένα βράδυ στο ψυγείο, έχοντας σκεπασμένη τη λεκάνη.
- Την επομένη ανακατεύουμε την φρυγανιά με το τυρί και τα βάζουμε σε ένα δίσκο.
- Παίρνουμε τα κομμάτια κοτόπουλου και τα πανάρουμε στη φρυγανιά με το τυρί.
- Τοποθετούμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και στρώνουμε τα φιλετίνια.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 60’.
Γιάννης Λογδανίδης
Τελευταίες δημοσιεύσεις από: Γιάννης Λογδανίδης (Αρθρογραφία)
- Πατάτες γιαχνί με σπανάκι - 26/05/2020
- Μοσχαράκι Πρασοσέλινο - 25/05/2020
- Brownie με Αλεύρι Ολικής - 13/05/2020