2,5 ώρεςΧρόνος Εκτέλεσης |
6Μερίδες |
1Βαθμός Δυσκολίας |
— Υλικά —
|
|
|
|
|
|
|
— Εκτέλεση —
- Κόβουμε το μοσχαράκι σε μικρά κομμάτια
- Το τσιγαρίζουμε από όλες τις πλευρές να πάρει χρώμα.
- Προσθέτουμε ζεστό νερό ώστε να καλύψει το κρέας και σιγοβράζουμε για 45′.
- Πλένουμε τα πράσα και το σέλινο.
- Διαλύουμε τον πελτέ, με νερό, ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι.
- Κόβουμε τα πράσα σε μέγεθος σχεδόν όσο με το κρέας, ενώ το σέλινο σε μικρότερο.
- Τα τοποθετούμε μαζί με τον πελτέ και την ζάχαρη στο κρέας, ενώ προσθέτουμε κι ένα (1) ποτήρι νερό.
- Σιγομαγειρεύουμε μέχρι να γίνει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
Γιάννης Λογδανίδης
Τελευταίες δημοσιεύσεις από: Γιάννης Λογδανίδης (Αρθρογραφία)
- Πατάτες γιαχνί με σπανάκι - 26/05/2020
- Μοσχαράκι Πρασοσέλινο - 25/05/2020
- Brownie με Αλεύρι Ολικής - 13/05/2020