Διαφημιστείτε σε εμάς

Το Agrovoice. gr είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος, ο οποίος μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για ένα ενημερωτικό portal που απευθύνεται στους ανθρώπους που ασχολούνται με την ύπαιθρο. Με έναν τρόπο απλό και κατανοητό από όλους, προσπαθούμε για την καλύτερη, άμεση και σαφή ενημέρωσή τους.

Κάποια από τα θέματα που πραγματευόμαστε είναι οι νέες καλλιέργειες, τα νέα προγράμματα και οι επιδοτήσεις – αποζημιώσεις, καλλιεργητικές συμβουλές από γεωπόνους, θέματα που αφορούν την ενέργεια (παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και οι εξελίξεις στη ΔΕΗ), ενώ στα πολύ άμεσα σχέδιά μας είναι η παρουσίαση δελτίου καιρού για Δυτική και Κεντρική Μακεδονία αρχικά – ανά Νομό- και συμβουλές στους παραγωγούς από γεωπόνους, για το τι θα πρέπει να προσέξουν ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.  Επίσης, θα επεκτείνουμε τα ρεπορτάζ μας και σε θέματα που αφορούν κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουμε εγγραφεί στο Μητρώο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και παρουσιάζουμε συνεχή αυξητική πορεία στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo) καθώς και στις μηχανές αξιολόγησης παγκόσμιας και εγχώριας κατάταξης Alexa (This site ranks: #147,413 in global internet engagement – Country Alexa Rank | 🇬🇷 Greece: #1,630).

Ημερομηνία Μέτρησης: 13-02-2020

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να αποτελέσουμε ένα καλό προωθητικό εργαλείο των προϊόντων σας.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.