1,5 ώρεςΧρόνος Εκτέλεσης |
4 – 6Μερίδες |
1Βαθμός Δυσκολίας |
— Υλικά —
|
|
|
|
|
|
|
— Εκτέλεση —
- Κόβουμε καρέ τις πατάτες.
- Πλένουμε καλά το σπανάκι.
- Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια για 2′ – 3′.
- Προσθέτουμε τις πατάτες και τσιγαρίζουμε για 2′.
- Προσθέτουμε το σπανάκι, τον πελτέ ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και βραστό νερό έως ότου καλύψει σχεδόν τις πατάτες.
- Σιγοβράζουμε για μία (1) ώρα περίπου.
- Τέλος προσθέτουμε τον άνιθο.
Γιάννης Λογδανίδης
Τελευταίες δημοσιεύσεις από: Γιάννης Λογδανίδης (Αρθρογραφία)
- Πατάτες γιαχνί με σπανάκι - 26/05/2020
- Μοσχαράκι Πρασοσέλινο - 25/05/2020
- Brownie με Αλεύρι Ολικής - 13/05/2020