40′Χρόνος Εκτέλεσης |
4 – 5Μερίδες |
1Βαθμός Δυσκολίας |
— Υλικά —
|
|
|
|
|
|
|
— Εκτέλεση —
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Σε ένα ταψί 25 Χ 35 περίπου, στρώνουμε λαδόκολλα και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο και την σοκολάτα και την λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.
- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
- Αφού ασπρίσουν, τα προσθέτουμε στο μείγμα της λιωμένης σοκολάτας, ανακατεύοντας απαλά με πλαστική σπάτουλα.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι κι ανακατεύουμε συνέχεια, απαλά.
- Τελειώνουμε με τις σταγόνες σοκολάτας.
- Στρώνουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε αμέσως
Γιάννης Λογδανίδης
Τελευταίες δημοσιεύσεις από: Γιάννης Λογδανίδης (Αρθρογραφία)
- Πατάτες γιαχνί με σπανάκι - 26/05/2020
- Μοσχαράκι Πρασοσέλινο - 25/05/2020
- Brownie με Αλεύρι Ολικής - 13/05/2020