Η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στο πολυθεματικό Φεστιβάλ Αλιείας Λίμνης Πολυφύτου που στοχεύει στην ανάδειξη του αλιευτικού πλούτου και την ανάπτυξη της παραλίμνιας ζώνης Πολυφύτου και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «Δημόσιες επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών» των ΠΕ Κοζάνης – Γρεβενών.


Η διοργάνωση περιλαμβάνει ένα τριετές πολυθεματικό φεστιβάλ αλιείας με επιδίωξη να καταστεί θεσμός στην περιοχή παρέμβασης και θα διεξαχθούν οι παρακάτω δραστηριότητες:






The following two tabs change content below.

Agrovoice News
Οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην χώρα, οδηγούν όλο και περισσότερους νέους, κυρίως, ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα.
Αυτή ήταν και η αρχική μας σκέψη για την ίδρυση και λειτουργία αυτού του διαδικτυακού μέσου. Η ενημέρωση, με απλό και κατανοητό τρόπο αναφορικά με τον αγροτικό χώρο, αλλά και με κάθε τι που έχει σχέση με την ύπαιθρο.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από: Agrovoice News (Αρθρογραφία)
- Πρόγραμμα Καταπολέμησης και Επιτήρησης της Λύσσας - 27/03/2023
- ΥΠΑΑΤ: Υπεγράφησαν αποφάσεις ορισμού Ενδιάμεσων Φορέων Παρεμβάσεων του Πυλώνα ΙΙ του ΣΣ ΚΑΠ - 27/03/2023
- Υπογραφή συμφωνίας εξουσιοδότησης μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού ”American Bureau of Shipping” - 14/12/2022