Επίσημη επίσκεψη στο Πεκίνο πραγματοποιεί από σήμερα Δευτέρα μέχρι και της 25 Απριλίου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.
Στην διάρκεια της παραμονής του στην Κινεζική πρωτεύουσα ο κ. Αυγενάκης θα έχει σειρά συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με τα οποία θα εξετάσει θέματα κοινού ενδιαφέροντος και κυρίως την προώθηση των εξαγωγών του πρωτογενή τομέα της Ελλάδας προς την Κίνα.
Ειδικότερα το πρόγραμμα των συναντήσεων του ΥπΑΑΤ είναι το εξής:
– Τη Δευτέρα 22 Απριλίου , με τον Υπουργό Γεωργίας και Αγροτικών υποθέσεων της Κίνας Mr. TangRenjian.
– Την Τρίτη 23 Απριλίου με τον Πρόεδρο της Κινεζικής Ακαδημίας Αγροτικών Επιστημών Mr. WuKongming, ο οποίος και θα τον ξεναγήσει στους χώρους της Ακαδημίας και σε επιχειρήσεις αγροτικής καινοτομίας, και.
– Την Τετάρτη 24 Απριλίου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εμπορίου και ακολούθως με τον Υπουργό Τελωνείων Mr.YuJianhua.
Agrovoice News
Τελευταίες δημοσιεύσεις από: Agrovoice News (Αρθρογραφία)
- Νίκος Παπαθανάσης: Στο Πρόγραμμα Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση του ΕΣΠΑ η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με δικαιούχο την Ενεργειακή Κοινότητα του Δήμου Κοζάνης - 07/10/2024
- «20 Χρόνια Καλλιστώ»: Μια διήμερη γιορτή στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης - 07/10/2024
- Βραβεία Ε.Ε.Α.: Έφτασε η μεγάλη ώρα για τη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας - 07/10/2024

















